Tuesday, June 8, 2010

blog yang bersarang

wah memamng lama sungguh aku tak update blog sejak ada facebook.....hmmm takde feel kot atau macam tak tahu nak tulis apa atau bz dengan agsiment n kelas....wah lagi tak logik........huahuahua..........

nak menulis kena ada ilham kena ada feel barulah setiap yang kite tulis bermakna...eh yeke.??..lebih kurang la...dulo2 nak jadi penulis...betoi ke?? lebih kurang la mcam smpngan kan.......hihi.....so rasa macam nak menulis semula la macam zaman sekolah dulu2...hihi...lagipun kita menulis untuk diri kita juga kan......cewahh bezanya ayat tu tak yah la sarjana mcam buat agsimnet...hiihi........

ok2 nanti akan kutiupkan semangat untuk terus aku menulis......mana lah tahu esok lusa aku ah meninggalkan dunia ini sekurang2nya ada kenangan dengan menulis blog ni kan..tapi sapa nak baca....hehehe...sapo2 jelah yang sudi.......:)

1 comments:

LaLaLOLa said...

setahun tak update! silakan update plss!

Template by - Abdul Munir